Om skolresa och framtidenMin klass håller på att bestämma sig vart vi ska åka någonstans på klassresa sista håret. Det känns som att man vill göra något speciellt eftersom det är sista gånggen vi kommer att göra någonting tillsammans. Vi är en klass som har ovanligt bra sammanhållning, alla tycker om alla och det är aldrig några problem när det är dags för grupparbete eftersom hela klassen är kompisar med varandra. Det kommer bli rättså sorgligt när vi inte kommer träffas varje dag men jag tror (och hoppas) att många av oss kommer att fortsätta hålla kontakten efter skolan. Men nu är den stora frågan vart vi ska åka som sista resemål tillsammans. Vi har pratat lite om att hyra buss till stockholm och vara där någon dag. Det är en bit bort men jag tror att alla hade tyckt att det skulle vara roligt att åka dit. Det finns så mycket att göra där och så mycket att uppleva. Man kan nog få tag på ett boende lite utanför innerstan förhoppningsvis för att dra ner på kostnaden för alla. Det kommer kännas konstigt att inte gå i skolan längre. Man har gått i så många år, alltid gått upp tidigt på morgonen, alltid haft läxor att göra på kvällar och helger. Kommer bli lite annorlunda att ha så mycket fritid. I och för sig kommer man att skaffa ett jobb rätt så snart efter skolan och då lär man vara upptagen med det. Om man inte har lust att fortsätta läsa vidare efter skolan och fortsätta det livet. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra. Det är ett svårt val man är å andra sidan lite skol trött men om man inte hittar ett jobb direkt har man kanske inte ett annat val. Men det ska jag inte tänka på nu har en hel sommar framför mig.